Møbler for sykehusavdelinger for å skape en mer varm og tryggere pasient

Hospital Ward Furniture er en integrert del av utformingen av moderne sykehusbygningsrommiljø, tidligere har de fleste sykehusmøbler en enkelt farge, hovedsakelig hvit, med utviklingen av medisinsk vitenskap, er det bevist at pasientens fysiske tilstand og mental tilstand er i en viss grad relatert til farge, og bruken av farge i moderne sykehusavdelingsmøbler, ikke bare gunstig for medisinsk behandling, men også for utviklingen av sykehusavdelingsmøbler har en svært viktig rolle.

Ward er rekonvalesensrommet i prosessen med døgnbehandling og rehabilitering, og fargedesignet er svært viktig.Dersom pasienten er i bedring fra en dårlig behandlet avdeling, kan det lett forårsake angst og ubehag for pasientens restitusjon.I dag skal jeg ta en prat med deg.Anvendelsen av fargedesignet til tradisjonell kinesisk medisinmøbler i rommiljø.

Rommøbler farge design standard er å skape et "harmonisk og behagelig" medisinsk miljø, slik at pasienter i en avslappet og lykkelig tilstand av rehabilitering behandling, for å lindre pasientens innleggelse press og frykt, dette er sykehuset for pasienter, pasienter familie og medisinsk personell humanistisk omsorg viktig legemliggjøring.

Varme farger i noen pasienter med hypotensjon i avdelingen og rekonvalesentavdelingen er mer vanlig å hjelpe pasienter med å forbedre blodtrykket og øke appetitten, varm, høy metning av den nydelige fargen har en følelse av spenning, en sterk visuell innvirkning.

Kalde farger gir folk en følelse av kjølighet og stabilitet, har effekten av å eliminere kjedsomhet, spesielt for pasienter med høy feber og obstetrikk og gynekologi.Kalde farger får folk til å føle seg forfriskende, rolige, lyseblå, lilla og andre farger i Hospital Ward Furniture-applikasjonen bredere.

Lyse farger (som grunt oransje, gult lys, etc.) på sykdommen pasienter har en sterk tillit til rollen, vanligvis i operasjonssalen, kirurgi og dødssyk avdeling bruk, kan gjøre det mulig for pasienten å eliminere en ånd av tristhet og redusere fysisk smerte, gi håp og lys.

Melankolske fargefarger (som grå, gul, gul og grønn, og så videre) brukes sjelden i sykehusavdelingsmøbler, men er egnet for pasienter med psykiatrisk avdelingsmøbler, gråtoner og over farge for å gi folk en kald, melankolsk følelse, og dermed hemme psykisk syke.

Hospital Ward Møbler dekorative mønstre, fargemønstre og så videre, mer hensyn til de psykologiske behovene til mennesker.som vanlig avdeling møbler farge og modellering kortfattet, elegant og så videre, pediatrisk avdeling møbler farge hopper, modellering kompakt runde og så videre.Farge på varme og kalde, dekorative forenklet, etc. vil vekke folks sterke psykologiske respons, så Hospital Ward Møbeldesign varierer fra person til person, mer personlig, skreddersydd Hospital Ward Møbeldesign og produksjon vil vises på sykehuset.

Moderne sykehus avdeling plass bør gi pasienter en mer varm, tryggere, mer effektiv, mer praktisk sted følelse, slik at pasienter kan ikke bare få profesjonell behandling, men også i det visuelle og psykologiske for å få en bedre beroligende.

Møbeldesignet på sykehusavdelingen inneholder fargeelementet for å fremheve dets betydning, gjennom fargen rimelig samlokaliseringsdesign, presenterer den forskjellige visuelle effekten, til medisinsk behandling, pasientpsykologi, fysiologien gir en viss innflytelse, velger passende fargeserie, er fordelaktig i styrker pasienten til å bekjempe sykdommen selvtilliten, opprettholder en avslappet gledelig stemning, fremskynder For pasienten å skape et behagelig behandlingsmiljø, slik at den fysiske og mentale integriteten til helbredelsen.



Post time: Aug-24-2021