Møbler for sykehusavdelinger for å skape en mer varm, sikrere og mer effektiv

Hospital Ward Furniture er hele moderne sykehus bygning plass miljø design av en integrert del av fortiden, de fleste av sykehuset møbler farge er relativt enkel, hvit-basert, med kontinuerlig utvikling av medisinsk vitenskap, beviste at pasientens fysiske tilstand og mentale stat til en viss grad På farge-relaterte, forskning farger i anvendelsen av moderne Hospital Ward Furniture, ikke bare gunstig for medisinsk behandling, men også utviklingen av Hospital Ward Furniture har også en svært viktig rolle.

Ward er pasientens sykehusbehandling, rehabiliteringsprosessen for rekonvalesens plass, og fargedesign er ekstremt viktig.Hvis pasienten i det harde miljøet for rehabiliteringsbehandling, er det lett å produsere angst og angst, er pasientens rehabilitering ekstremt ugunstig.Xiaobian i dag med alle for å snakke om avdelingsrommiljøet til Hospital Ward Furniture fargedesignapplikasjoner.

Medisinske standarder for møbler i avdelingen er å skape et "harmonisk og behagelig" medisinsk miljø, slik at pasienter i en avslappet og lykkelig tilstand av rehabilitering, for å lette pasientens sykehusinnleggelse og frykt for frykt, som er sykehuset for pasienter, pasienter og familiemedlemmer til helsearbeidere En viktig legemliggjøring av humanistisk omsorg.

Varme farger i noen lavt blodtrykk hos pasienter med avdelinger og sykepleieavdeling er mer vanlig brukt for å hjelpe pasienter med å forbedre blodtrykket og øke appetitten, varme, høy metning av de lyse fargene med spenning, noe som resulterer i en sterk visuell påvirkning.

Kule farger gir en følelse av kjølighet og stabilitet, rollen som eliminering av kjedsomhet, spesielt for pasienter med høy feber og obstetrikk og gynekologipasienter.Kule farger får folk til å føle følelsen av frisk, rolig følelse, lyseblå, lys lilla og andre farger i sykehusavdelingens møbler mye brukt.

Lys farge (som lys oransje, lys gul, etc.) har en sterk tillit til rollen til pasienter, vanligvis i operasjonssalen, kirurgisk og uhelbredelig syk avdeling bruk, kan gjøre det mulig for pasienter å eliminere ånden av tristhet og redusere den fysiske smertefølelse Mennesker med håp og lys.

(Som grå, gul, gul og olivengrønn osv.) brukes sjelden i Sykehusavdelingens møbler, men gjelder avdelingen til den psykisk syke pasienten, de mørke fargene og over fargen gir en kald, melankolsk følelse, og dermed den psykiske lidelsen Pasienten virker hemmende.

Hospital Ward Møbler, dekorative mønstre, fargemønstre er mer å vurdere de psykologiske behovene til folk.For eksempel vanlig avdelingsmøbler farge og enkel form, elegant, etc .;pediatrisk avdeling møbler fargehopp, liten rund form og så videre.Farge på den kalde og varme, enkel dekorasjon, etc. vil føre til at folk en sterk psykologisk reaksjon, så Hospital Ward Møbler design varierer, mer oppmerksomhet til personlig, tilpasset måte Hospital Ward Møbler design og produksjon vil vises mer på sykehuset.

Moderne sykehusavdelinger bør gi pasientene et varmere, tryggere, mer effektivt og mer praktisk sted å føle, slik at pasientene ikke bare kan få profesjonell behandling, men også i den visuelle og psykologiske bedre lindring.

Møbeldesign på sykehusavdelingen i fargeelementene fremhever dens betydning, gjennom fargen med en rimelig design, som viser en annen visuell effekt, helsevesen, pasientpsykologi, fysiologisk innvirkning, velg riktig fargeserie, bidrar til å styrke pasientens tillit til sykdom , For å opprettholde en avslappet og glad stemning, fremskynde rehabilitering av sykdommen, for pasienter å skape et behagelig behandlingsmiljø, slik at den fysiske og mentale integriteten til omsorgen.



Post time: Aug-24-2021